eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Michelisz a második helyről esett ki a Hungaroringen - képekkel

Michelisz Norbert a második helyről esett ki a Hungaroringen a Le Mans Series betétfutamaként megrendezett Lamborghini Blancpain Super Trofeo első futamán. A másik magyar versenyző, Walter Csaba autója már a futam elején megadta magát.

A Le Mans Series betétfutamának számító Lamborghini Blancpain Super Trofeo délelőtti edzésén Michelisz Norbert a második legjobb időt autózta, így a WTCC-ben vitézkedő magyar versenyző az első sorból rajtolhatott. Walter Csaba nem volt ilyen szerencsés, az edzésen technikai hiba miatt sem ő, sem csapattársa nem tudott értékelhető időt futni, így ők az utolsó helyről várhatta a rajtot.

A startot Michelisz Norbert csapattársa, az olasz Giorgio Sanna kapta el a legjobban, ám mire 15 perc elteltével Michelisz leváltotta, az 1-es rajtszámú Lamborghini már csak az ötödik helyen haladt.

Michelisz hatalmas hajrába kezdett, és fel is jött a második helyre, amikor műszaki hiba miatt megpördült, kicsúszott, és feladni kényszerült a versenyt.

Walter Csabáék autója eddig sem jutott: miután egy vélhetően elektronikai hiba miatt már a felvezető körben megpördült, három körrel később ki is kellett állniuk a versenyből.

A Lamborghinik vasárnap is futnak két versenyt, majd délutántól késő estig a Le Mans Series versenyautói foglalják el a pályát.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×