eur:
393.92
usd:
364.85
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

A Kecskemét mindig szépen hal meg

A vendég Videoton FC magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott az MTK ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A vendég Szolnok 3-1-re legyőzte a Paksot. További eredmények: Kaposvár-Haladás 1-0, Debrecen-Kecskemét 6-2, Siófok-Újpest 1-1.

A Hungária körúton a gyorsan megszerzett vezetés birtokában a Videoton nagyobb hangsúlyt fektetett a védekezésre, így az első félidőben jobbára a mezőnyben folyt a játék. Az MTK ritkán jutott

Fordulás után Alves ismét betalált, a mérkőzést pedig véglegesen a csereként beállt Vasziljevics döntötte el szűk negyedóra múlva. A hazaiak mindvégig gyenge támadójátékot produkáltak,a védelmük gyakran hagyott helyet a gyors fehérvári csatároknak, így megérdemelten nyert a Videoton.

A nagy rivális Debrecen 6-2-re verte a KTE-t. Három debreceni helyzet és néhány kecskeméti próbálkozás után, bő negyedóra elteltével Kiss Z. juttatta vezetéshez a hazai gárdát a nagy hőségben megrendezett találkozón. A találat után sem vett vissza a Loki és ennek meg is lett az eredménye, mert Kabát bombája utat talált a kapuba. A nézők nem unatkoztak a látványos játékot hozó első félidőben.

A szünet után egy-egy gyors góllal szórakoztatta a két csapat a nézőket. Előbb Czvitkovics, majd a csereként beállt Foxi volt eredményes. A játékrész közepén Farkas játékvezető a lelátóra száműzte a kecskemétiek sportszerűtlenül reklamáló mesterét, Urbányi Istvánt.

Ez nem bénította meg csapatát, mert a rendkívül agilis Foxi pár perc múltán ismét betalált a debreceni kapuba. A debreceni B-közép a 2. félidőben többször is hangot adott egy új stadion iránti vágyának, amit már évek óta ígérgetnek nekik. Az utolsó tíz percre beszorulni látszott a Debrecen, de három szép támadás végén eredményesek voltak a hazai játékosok és így kiütötték a kecskemétieket a rendkívül látványos összecsapáson.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×