eur:
393.5
usd:
364.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Öngóllal nyert az Újpest Kaposváron

Az Újpest öngóllal nyert a Kaposvár vendégeként a labdarúgó Soproni Liga második fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Idénybeli első otthoni bajnoki mérkőzésükön a hazaiak alakítottak ki több helyzetet az első félidőben a csaknem négyezres közönség előtt. A néhány újpesti kontratámadást jól állította meg a kaposvári védelem.

A vendég csapatnak az első játékrészben egyetlen helyzete sem akadt, a szünet után viszont rögtön megszerezte a vezetést egy öngóllal. A kaposváriak a folytatásban hajtottak, küzdöttek, de nem tudták bevenni a fővárosiak kapuját.

Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 0-1 (0-0)
Kaposvár, 4000 néző, v.: Berger
Kaposvár: Kovács Z. - Grúz, Okuka, Zsók, Gujic - Kulcsár K. (Szepessy, 70.), Balázs B. (Hegedűs, 64.), Sas (Zsolnai, 80.), Dzsavad - Oláh, Pavlovic
Újpest: Balajcza - Szokol, Vermes, Takács Z., Pollák - Simek (Banai, 87.), Egerszegi (Böőr, 71.), Mitrovic (Rubus, 91.), Tajthy - Tisza, Rajczi
Gólszerző: Grúz (46., öngól)
Kiállítva: Tisza (69.)

Címlapról ajánljuk

A lelki álomkórtól óv Ferenc pápa a keresztút meditációjában

Az elnyomástól és igazságtalanságtól megalázott Krisztusok, a háború őrültsége miatt mosolyukat vesztett gyermekek és a bántalmazást elszenvedő nők a főszereplői a nagypéntek esti keresztút állomásain elhangzó meditációknak, melyeknek szövegét első alkalommal Ferenc pápa írta.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×