eur:
393.15
usd:
367.29
bux:
0
2024. április 24. szerda György

"Számháború" után: Ronaldo örökölte Raúl mezét

A Real Madrid labdarúgó-csapatánál megállapodtak a mezszámokról. A távozó Raúl 7-es számát Cristiano Ronaldo viseli a jövőben.

Egy év után visszatér a 7-es mezhez Cristiano Ronaldo. Az aranylabdás sztár Raúl távozása után ismét kedvelt számát viselheti a hátán a Real Madridban. Korábban a Manchester Unitedben és az utóbbi években a portugál válogatottban is 7-esben játszott, de az elmúlt szezon során még a 9-est viselte a királyi klubban.

A 9-es mezre Karim Benzema csapott le, miután Gonzalo Higuaín kijelentette, marad a 20-asnál. "Nem látok okot a változtatásra. A futball a lényeg, nem a számok" - mondta az argentin csatár.

A Guti távozásával felszabadult 14-es mezt a következő szezonban Xabi Alonso viseli majd. A középpályás a válogatottban is ezzel a számmal szerepel.

A nyáron igazolt Di Maria a 11-es, Sam Khedira egyelőre 16-os, Sergio Canales a 22-es, Pedro León pedig a 21-es számmal játszik majd.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×