Egervári két-három fiatalra számít az angolok ellen

Infostart
2010. július 29. 19:16
Gera Zoltán visszatér a labdarúgó-válogatottba - mondta az InfoRádiónak Egervári Sándor szövetségi kapitány, aki arról is beszélt, hogy hétfőn hirdeti ki az angolok elleni keretet. Hozzátette: a névsorban 2-3 utánpótlás-válogatott játékost is számításba vesz.

Örömmel tér vissza a labdarúgó-válogatottba Gera Zoltán - közölte az InfoRádióval Egervári Sándor szövetségi kapitány, aki csütörtökön London beszélt a Fulham légiósával.

A szakvezető elmondta, hogy felvázolta a támadónak, hogy milyen változások indultak el a magyar labdarúgásban. A jövőről beszéltünk, a múltról kevesebbet - tette hozzá a szövetségi kapitány, aki szerint Gera Zoltán kirobbanó formában játszott tavasszal, és nagy segítségére lehet a válogatottnak.

Egervári Sándor hétfőn hirdeti ki az angolok elleni augusztus 11-i barátságos meccsre készülő keretét. A tréner közölte, stratégiai megállapodást kötött Róth Antallal, az U21-es válogatott szövetségi irányítójával arról, hogy az angolok ellen 2-3 fiatal labdarúgó kerül be a keretébe.

Neveket nem árult el Egervári Sándor, de a Sampdoria honlapján már közölte, hogy az olasz együttes középpályása, Koman Vladimir kapott meghívót a trénertől az angolok ellen.

Hanganyag: Szabó Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást