Menekülne Liverpoolból az argentin sztár

Infostart
2010. július 27. 11:20
Távozni akar a Liverpool labdarúgó-csapatától Javier Mascherano. Az argentin középpályás követheti volt edzőjét az Interhez.

Hétfőn tért vissza a Liverpoolhoz Javier Mascherano a világbajnokság utáni pihenőjéről, ám könnyen lehet, hogy hamarosan ismét elhagyja a csapatot - ezúttal végleg. Az argentin középpályás tárgyalt az együttes új menedzserével, Roy Hodgsonnal, akit arról tájékoztatott, hogy távozni kíván a csapattól.

Egy közeli ismerőse szerint a beszélgetés barátságos hangnemben zajlott, de a játékos egyértelművé tette, hogy el akarja hagyni a Vörösöket. Mascherano már tavaly nyáron is távozni akart, a Barcelona szerződtette volna, ám akkor arról állapodott meg a vezetőkkel, hogy még egy évig marad. Idén nyáron azonban már el akar igazolni.

Mascheranót idén is vinné a Barcelona, de nagyobb az esély arra, hogy az Interhez szerződik. A BL címvédőjénél ismét együtt dolgozhatna korábbi edzőjével, Rafael Benítezzel. Az olasz klub 25 millió fontot fizetne a játékosért, amelyre várhatóan rábólintanak a liverpooli vezetők is.

Hodgson egy másik liverpooli sztárt, Steven Gerrardot meggyőzte arról, hogy maradjon a klubnál, míg Fernando Torres sorsa még nem dőlt el.