Németh Krisztián újra Liverpoolban edzett

Infostart
2010. július 5. 10:54
Németh Krisztián visszatért Liverpoolba, a csatár ott volt Roy Hodgson első edzésein. Az azonban még kérdés, hol folytatja pályafutását az egyszeres válogatott futballista.

Ismét a Liverpoollal edzett Németh Krisztián. A magyar válogatott csatára a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy még nem dőlt el a sorsa, de nem türelmetlen. Szeretné a liverpooli felkészülést végigcsinálni és bízik abban, hogy a vörösök új edzője, Roy Hodgson elégedett lesz munkájával.

Németh Krisztián az elmúlt évet a görög bajnokság egyik sztárcsapatában, az AEK Athénban töltötte. Most azt mondja, hogy örömmel venné, ha Liverpoolban maradhatna a következő szezonban, de akkor sem lenne elkeseredett, ha még egy évet kölcsönben kellene játszania valahol."Ez előfordulhat, a Liverpool FC nagy klub, sok ragyogó futballistával, nehéz bekerülni. Számomra csak az a fontos, hogy minél több mérkőzést játszhassak. Mondhatni, szinte akárhol."

A Németh Krisztián ügyeit intéző cég igazgatója, Kövesdi Viktor a lapnak elmondta: napi kapcsolatban vannak a Liverpollal, és a klub partner abban, hogy a játékos jövőjét illetően mindenkinek megfelelő egyezség szülessen. A menedzser elismerte, hogy a fiatal játékos iránt több olasz klub is élénken érdeklődik, legkomolyabban a Lecce.