Nemcsak az ellenfeleit, hanem a feleségét is le akarja győzni Andy Roddick

Infostart
2010. június 12. 10:00
Minden erejével a győzelemért fog harcolni a wimbledoni tenisztornán Andy Roddick. Az egykori világelső teniszező attól tart ugyanis, hogy modellként és színésznőként dolgozó felesége sikeresebbé válik a munkájában, mint ő.

A világranglista hetedik helyén álló teniszezőt - aki csütörtökön a nyolcaddöntőben esett ki a Queen's Club füvespályás versenyén - nemcsak a wimbledoni első hellyel járó egymillió fontos díj érdekli. "Mindenképpen haza kell vinnem valamilyen trófeát. Még a végén a feleségem sikeresebbé válik a munkájában, mint amilyen én vagyok" - mondta a Daily Telegraph újságírójának Andy Roddick.

A 27 éves sportoló 2009 tavaszán vette feleségül Brooklyn Deckert, aki elsősorban modellként dolgozik, ám az utóbbi időben több filmszerepet is elvállalt. "Több forgatáson is részt vett, az eddigi legnagyobb és legfontosabb szerepét a Just Go With It című komédiában, Adam Sandler és Jennifer Aniston mellett játssza" - mondta Roddick, aki azt már nem tudta megmondani, hogy ezen kívül milyen mozifilmekben tűnik fel felesége a közeljövőben.

Andy Roddick nyolc éve a világranglista legjobb tíz helyezettje között szerepel. Egy Grand Slam-tornát nyert, de további négyszer döntőbe jutott, mind a négy alkalommal Roger Federer győzte le. 2007-ben tagja volt a Davis-kupa győztes amerikai csapatának, amely a címvédő oroszok felett győzedelmeskedett.