Hat év után távozott Benitez

Infostart
2010. június 4. 11:06
A Liverpool Football Club hivatalos közleményben tudatta a szurkolókkal, hogy Rafael Benitez közös megegyezéssel felbontotta a szerződését a klubbal, és hat év után távozik az Anfield Roadról.

"Nagyon szomorú számomra bejelenteni, hogy már nem vagyok a Liverpool FC edzője. Szeretném megköszönni a vezetőim és a játékosaim erőfeszítéseit. Mindig a szívem legmélyén lesz az, amit itt kaptam a szép időkben: az erős és hűséges támogatás a szurkolók részéről és a Liverpool szeretete" - mondta Benitez.

"Nincsenek szavaim, amivel eléggé meg tudnám köszönni az összes itteni évemet. Rendkívül büszke vagyok rá, hogy a ti menedzseretek lehettem. Köszönök még egyszer mindent, és sose felejtsétek el: You'll Never Walk Alone!" - fűzte hozzá a szakember.

Benítez szerződése 2014-ig szól, ezért illetné meg három millió fontos végkielégítés. A spanyol tréner a hírek szerint már felvette a kapcsolatot a Bajnokok Ligája-győztes Inter együttesével, amely a Real Madridhoz távozott portugál José Mourinho utódát keresi.