Agüero: Chelsea? Juve? Madrid?

Infostart
2010. június 1. 06:57
A Sportsbook24.com jelentése szerint ma Madridba repül a Juventus általános igazgatója, Giuseppe Marotta, hogy ajánlatot tegyen az Atlético Madrid csatáráért, Sergio Agüeróért. Az olasz klub 20 millió eurót és két játékost: Diegót és Tiagót adna az argentin csatárért.

Andrea Agnelli, a Juve új elnöke elvárja Marottától, hogy úgy térjen vissza Torinóba, hogy az argentin üdvöske és a spanyol klub kedvező válaszát is magával hozza. Az internetes újság szerint Agüero is hajlandó lenne a Juvéhoz igazolni még úgyis, hogy jövőre nem indul a Bajnokok Ligájában a torinói klub.

A spanyol állampolgársággal is rendelkező 21 éves játékos jelenleg az argentin válogatottal készül a 10 nap múlva kezdődő világbajnokságra.

Az idén csapatával, az Atleticóval már Európa Ligát nyerő Agüero után élénken érdeklődik az angol bajnok Chelsea is. A csatársztár az elmúlt időszakban többször is üzent Ancelottinak, a londoni klub vezetőedzőjének: "Az angol bajnokság szerintem még mindig a legerősebb, és engem leginkább a Chelsea vonz. Csak nézem a játékosaikat, mint Drogba, vagy Lampard, és azt mondom magamban: ők mindketten a világ legjobbjai a posztjukon, óriási öröm lenne velük együtt játszani. Főleg azért, mert rengeteget tanulhatnék tőlük..."

A kérők helyzetét nehezíti, hogy a madridi klub elnöke, Enrique Cerezo meg akarja tartani az Európa-liga-sikerben aktívan tevékeny csatárt. Állítólag szerződéshosszabbítási terveket szövögetnek a spanyolok.