Kovács Katalin: Akadt zűrzavar az életemben

Infostart
2010. május 15. 11:23
Idén is elsősorban önmagának akar megfelelni Kovács Katalin. A Honvéd 27-szeres világbajnok kajakozója az InfoRádiónak arról is beszélt, hogy a lábsérülése már a múlté, ez már nem hátráltatja a hétvégén a szolnoki - számára egyébként tét nélküli - rangsorolóversenyen.

Jól sikerült Kovács Katalin kajakozó felkészülése. A 27-szeres világbajnok az InfoRádiónak azt mondta, télen akadt zűrzavar az életében egy-két sérülés miatt, de ezek már nem hátráltatják.

Másfél hónapja Törökországban szállt először vízbe a Honvéd sportolója, aztán hazatérve Dunavarsányban, majd Ráckevén készült. Kovács Katalin elismerte, nincs csúcsformában, de ezzel tisztában is van a hétvégi szolnoki rangsorolóverseny előtt. A viadalon az új olimpiai számban, 200 méter egyesben próbálja ki magát.

"Miért változtam volna meg?" - kérdezett vissza Kovács Katalin arra a felvetésre, hogy idén is a tőle megszokott maximalizmussal versenyez-e.

"Szeretek kajakozni, és az motivál, hogy a lehető legjobb eredményeket érjem el" - hangsúlyozta a az olimpiai bajnok sportoló, hozzátéve: elsősorban magának akarja bebizonyítani, hogy mire képes.

Hanganyag: Farkas Dávid


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást