eur:
393.8
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Nem akar visszavonulni a manchesteri edzőlegenda

Tagadta Sir Alex Ferguosn, hogy a következő szezon végén távozna a Manchester United kispadjáról.

A 68 éves edzőlegenda cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, amelyek szerint 2011 nyarán elköszön a Manchester Unitedtől, és visszavonul.

"Nincs szándékomban visszavonulni a közeljövőben, és ha ez így is lenne, a klub vezetőit tájékoztatnám erről először" - közölte a Vörös ördögöket 1986 óta irányító Ferguson.

A skót szakvezető tavaly azt mondta, akkor fejezi be edzői karrierjét, ha egészsége romlik vagy sikeréhsége csökken, és pénteken újra megerősítette, pályafutása vége egészségi állapotától függ. "Most kicsattanok az egészségtől" - tette hozzá.

Sir Alex Ferguson kis híján elhagyta a manchesteri együttest 2002-ben, de végül a maradás mellett döntött, és azóta egy újabb sikercsapatot épített fel az Old Traffordon.

A brit sajtó már arról írt, a tréner kinézte követőjét is, a jelenleg az Evertont irányító David Moyest látná szívesen utódjaként. A fogadóirodáknál José Mourinhót tartják a legesélyesebbnek, de a favoritok között emlegetik a jelenleg a Bordeaux-t irányító Laurent Blanc-t is.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×