Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Messi: Egész életemet a Barcelonánál képzelem el

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Lionel Messi abban bízik, hamarosan újra együtt futballozhat majd Francesc Fabregasszal. Az argentin sztár kiemelte, sohasem akar távozni a Barcelonától.

Lionel Messi arra számít, Francesc Fabregas elhagyja az Arsenalt, és visszatér nevelőklubjához, a Barcelonához. A két futballista együtt szerepelt a katalán együttes korosztályos csapataiban. Fabregas 10 és 16 éves kora között játszott a Barcelonában, majd Londonba igazolt, míg Messi 13 éves kora óta szerepel a gránátvörös-kékeknél.

"Az Arsenal ott van Cesc szívében, a Barcelona pedig a vérében. Meg akarja nyerni a legnagyobb díjakat a futballban, és arra számítok, ezt előbb-utóbb a Barcelona játékosaként teszi. Nem tudom pontosan, hogy mikor, de azt várom, hogy egyszer újra a csapattársam lesz" - mondta a Daily Expressnek az aranylabdás argentin sztár.

Messi szerint csak néhány játékos van a világon, akivel erősödne a Barcelona kerete, de Fabregas közéjük tartozik.

"Tudom, hogy Arsene Wenger és Fabregas között apa-fiú kapcsolat van, és az Ágyúsok szurkolóival is különleges a viszonya, de Barcelona az ő városa" - tette hozzá.

Messi beszélt arról is, nem hiszi, hogy valamikor a Premier League-be szerződik majd. "Egész életemet a Barcelonánál képzelem el, addig maradok, amíg számítanak rám. Tartozom a Barcelonának, mert megváltoztatták az életemet" - közölte.