eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Holyfield 47 évesen a WBF világbajnoka lett

A 47 éves Evander Holyfield szombaton legyőzte a dél-afrikai Francois Bothát, s ezzel megszerezte a WBF (Boksz Világalapítvány) nehézsúlyú világbajnoki övét, Las Vegasban.

Az amerikai ökölvívó a nyolcadik menetben egy szép jobb horoggal földre küldte a 41 éves Bothát, aki ugyan még felállt, de a mérkőzésvezető beszüntette a mérkőzést.

Holyfield - aki 2003 óta nem bokszolt Las Vegasban - karrierje 43 győzelmét aratta (10 vereség, 2 döntetlen), s a meccs utáni sajtótájékoztatón jelezte, továbbra sem akar visszavonulni, és szeretne ringbe szállni a kategória két legjobbja, Vitalij és Vlagyimir Klicsko ellen is.

A veterán bokszoló ezt megelőzően 2008 decemberében mérkőzött utoljára, s erősen vitatható pontozással kapott ki a Boksz Világszövetség (WBA) akkori világbajnokától, az orosz Nyikolaj Valujevtől.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×