Gera: Még mindig éhesek vagyunk a sikerre

InfoRádió / MTI
2010. április 9. 13:16
A Hamburg elleni elődöntős párharc után is vissza szeretne térni az észak-német városba Gera Zoltán és csapata, a Fulham, vagyis az angol alakulat döntőbe akar jutni a labdarúgó Európa Ligában.

Többek között erről beszélt a magyar támadó abban a terjedelmes interjúban, amelyet a Fulham honlapja közölt a német bajnok VfL Wolfsburg legyőzését követően.

"Óriási siker ez a csapatnak és a klubnak egyaránt - kezdte az értékelést a 63-szoros válogatott futballista, aki a németországi, csütörtöki összecsapás első percében gólpasszt adott Bobby Zamorának, a találkozó egyetlen találatát szerző csapattársnak. - Tökéletesen játszottunk, egyszerűen mindent jól csináltunk, teljességgel rászolgáltunk a győzelemre."

"A mérkőzés előtt sokat beszélgettünk arról, hogy gyorsan gólt kellene lőni, főleg azok után, hogy előző este megnéztük a Manchester United-Bayern München összecsapást. Az a találkozó jó példa volt arra, hogyan is kell kezdeni egy mérkőzést, igaz, a manchesterieknek nem sikerült jól befejezniük" - tette hozzá Gera.

A Fulham az elődöntőben ismét német csapattal találkozik, mégpedig belga Standard Liege-t búcsúztató Hamburggal.

"Fantasztikus dolog, hogy ott vagyunk a legjobb négy között. Búcsúztattuk az előző kiírás győztesét, a Sahtar Donyecket, legyőztük a Juventust, most pedig a német bajnokot múltuk felül. Még mindig éhesek vagyunk a sikerre, szeretnénk kétszer játszani Hamburgban" - mondta Gera, arra célozva, hogy a döntőre is a német kikötővárosban kerül majd sor.

A magyar futballista remekül szerepel az Európa Ligában, öt gólja mellett, három gólpasszt is jegyez.