eur:
394.81
usd:
372.13
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Geráék és a Vörösök menthetik meg az angolok becsületét

A Gera Zoltánt foglalkoztató Fulham kedvező helyzetből, 2-1-es előny birtokában kezdheti meg a német bajnoki címvédő VfL Wolfsburg elleni negyeddöntős visszavágóját a labdarúgó Európa Ligában.

A korábban a tavalyi UEFA-kupát megnyerő ukrán Sahtar Donyecket, majd a Juventust elbúcsúztató angol együttes az első meccsen mutatott játéka nyomán bizakodva várhatja a találkozót, s még akkor is igaz ez, ha az utolsó percekben kaptak gólt a németektől.

Gera a csapat alapemberének számít, így szinte biztosan kezdeni fog Wolfsburgban, s az is valószínűnek tűnik, hogy az együttes legeredményesebb gólszerzője, a múlt heti bajnoki meccset sérülés miatt kihagyó Bobby Zamora is kifut a pályára.

Mivel a Bajnokok Ligájából valamennyi angol csapat kiesett, így az Európa Ligában mentenék meg becsületüket a szigetországi klubok. A Fulham mellett a Liverpool is versenyben van, a Vörösök egy gólos hátrányból várják a Benfica elleni visszavágót. Rafael Benítez menedzser nem számíthat az eltiltott Ryan Babelre és Emiliano Insuára, de Fernando Torres felépült a meccsre.

Európa Liga, negyeddöntő, visszavágók:
VfL Wolfsburg (német)-Fulham 21:05 ó (az első mérkőzésen: 1-2)
Standard Liege (belga)-Hamburger SV (német) 21:05 ó (1-2)
Atlético Madrid (spanyol)-Valencia (spanyol) 21:05 ó (2-2)
Liverpool (angol)-Benfica (portugál) 21:05 ó (1-2)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×