eur:
394.78
usd:
372.02
bux:
0
2024. április 16. kedd Csongor

Magyar csatár a jövő csillagai között

A kétszeres válogatott támadóról, Szalai Ádámról közöl írást a tehetséges fiatalokat bemutató rovatában a világ egyik legnevesebb labdarúgó-szaklapja, a World Soccer legfrissebb száma.

A lap kiemeli, a magyar csatár a Real Madrid B csapatától került a Bundesligában szereplő Mainhoz. A német klub már tavaly nyáron le akart csapni Szalai Ádámra, de végül csak januárban tudták kölcsönbe megszerezni fél évre, azzal az opcióval, hogy nyáron végleg is megvásárolhatják. A Mainznak 1,5 millió eurót kell fizetnie a támadóért, ha igényt tart rá, és mivel elég sok lehetőséget kap, várhatóan marasztalják a német élvonal újoncánál.

A World Soccer megemlíti, a Dortmund is érdeklődött Szalaiért, ráadásul 2 millió eurós ajánlattal állt elő, de Thomas Tuchel edző személye döntő volt a csatár számára, ugyanis a trénerrel már Stuttgartban is együtt dolgozott.

A lap kitér arra is, Szalai Ádám több poszton tud szerepelni, és bár elég magas, a technikája is rendben van. A World Soccer szerint a magyar válogatott csatárnak arra van szüksége, hogy valahol stabilan számoljanak vele.


A jövő sztárjai rovatban kiemelten foglalkoznak Hajnal Tamás dortmundi klubtársával, Mats Hummelsszel, valamint az Ajax 22 éves tehetségével Gregory van der Wiellel is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×