eur:
393.78
usd:
365.21
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Messi keresi a legtöbbet

Évi 33 millió eurós jövedelmével az argentin Lionel Messi a világ legjobban kereső labdarúgója.

A France Football szaklap összegzése szerint - amely a bérek mellett a reklámbevételeket is figyelembe vette - a Bajnokok Ligája-címvédő Barcelona csatárzsenije az angol David Beckhamet (30,4 millió) váltotta a lista élén. Harmadik helyen a portugál Cristiano Ronaldo áll 30 millióval, negyedik a szintén a Real Madridot erősítő Kaká 18,8 millióval.

A legjobban megfizetett edző az Internazionale kispadján ülő José Mourinho, a portugál mester évi 13 millió euróval gazdagodik. Mögötte az üzbég Bunyodkor Taskentnél tevékenykedő, tavalyi éllovas brazil Luiz Felipe Scolari következik 9,5 millióval. A képzeletbeli dobogó legalján a jelenleg munkanélküli Jürgen Klinsmann áll: a volt Bayern-edző idén 9 millió eurót kasszíroz futó szerződései alapján.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×