eur:
392.8
usd:
367.87
bux:
0
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Guardiola Lionel Messiről: "amatőr" - videó

Újabb mesterhármast szerzett a Barcelonában Lionel Messi, ami után edzője azt mondta, már kifogyott a dicséretekből.

Nyolc nap alatt nyolc gólt szerzett Lionel Messi, a Barcelona argentin támadója. Az aranylabdás zseni egy hete a Valencia elleni meccset döntötte el, majd a BL-ben a Stuttgart ellen duplázott, vasárnap este pedig a Zaragoza elleni találkozót döntötte el egy újabb mesterhármassal és parádés játékkal.


A 22 éves támadó két gólja előtt is csodás szólót mutatott be a hazai védők között, majd a hajrában egy büntetőt is kiharcolt, amit átengedett Zlatan Ibrahimovicnak.

"Már kifogytam a felsőfokból is. Egy ideje kiemelkedően teljesít, több mint meghatározó minden területen. Lenyűgöző, hogy ebben a korban mi mindenre képes" - mondta Pep Guardiola, a katalán együttes edzője.

A tréner szólt arról is, a meccs előtt kérdéses volt az argentin sztár játéka ínygyulladás miatt, de Messi futballozni akart. "Nehéz lenne kihagynom a csapatból, látva, milyen formában van. Ilyen szempontból amatőr, mert mindig játszani akar, legyen az a BL-döntő vagy egy harmadosztályú együttes elleni meccs."

Messi a bajnokságban 25 gólt szerzett ebben a szezonban, összesen pedig 34-nél tart, így Wayne Rooney-val vív nagy harcot az európai aranycipőért.

"Messi a Barcelona vezére. Õ a legjobb játékos a világon és a futball történetében" - dicsérte az argentint Joan Laporta klubelnök.

Címlapról ajánljuk
Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×