eur:
393.13
usd:
367.31
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Vörösök vasárnapi rangadója

Vasárnap délután az angol labdarúgó-bajnokság egyik legnagyobb rangadóját rendezik az Old Traffordon: a Manchester United a Liverpoolt fogadja.

A két csapat egyaránt 18-18 bajnoki címmel büszkélkedik, ám a jelenlegi pontvadászatban már csak a manchesterieknek van esélyük arra, hogy ezt a számot tovább gyarapítsák, és ezzel kiérdemeljék legeredményesebb angol klub címet.

A listavezető United két ponttal előzi meg az egy mérkőzéssel kevesebbet játszott Chelsea-t, míg a Liverpoolnak talán még ennél is fontosabb lenne, hogy ne kapjon ki, ugyanis akkor komoly hátrányba kerül a Tottenhammel szemben a még Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik hely megszerzéséért folyó versenyben.

"Tanulnunk kell az elmúlt szezonban elkövetett hibáinkból. Amikor nem koncentrálsz százszázalékosan, akkor megbüntetnek" - mondta Darren Fletcher, a Manchester skót középpályása, arra célozva, hogy tavaly a Vörösök 4-1-re nyertek az "Álmok színházában", azaz az Old Traffordon.

A bajnoki cím harmadik számú várományosára, az Arsenalra egy komoly londoni derbi vár, mivel a West Ham United látogat az Emirates Stadionba, míg a Chelsea a Blackburn Rovers vendégeként lép pályára.

Gera Zoltán csapata, a Fulham vasárnap a Manchester Cityt fogadja.

Premier League, 31. forduló:
szombat:
Aston Villa-Wolverhampton 13:45
Everton-Bolton 16
Portsmouth-Hull City 16
Stoke City-Tottenham 16
Sunderland-Birmingham City 16
Wigan-Burnley 16
Arsenal-West Ham United 18:30
vasárnap:
Manchester United- Liverpool 14:30 ó
Fulham-Manchester City 16
Blackburn-Chelsea 17

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×