eur:
393.75
usd:
365.49
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

David Beckham a visszatérésre készül

Annak ellenére, hogy a nyári labdarúgó-világbajnokságon nem vehet részt, David Beckham egy nappal az operációja után máris a jövőbe tekint, s reméli, minél hamarabb felépül.

"Nagyon hálás vagyok Orava doktornak és a teljes orvosi stábnak a sikeres beavatkozásért - mondta kedden az angol labdarúgó a honlapján olvashatók szerint. - Jól érzem magam, és már arra figyelek, hogy a következő hónapokban teljesen visszanyerjem a formámat."

Az AC Milannál kölcsönben szereplő 34 éves játékos vasárnap este, a Chievo elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett Achilles-ín-szakadást, ami után hétfőn a finnországi Turkuban operálták meg.

"Jól sikerült az egyórás műtét, az elkövetkezendő két-három hétben azonban nagyon óvatosnak kell lennie - közölte kedden délelőtt a Beckhamet operáló finn specialista, Sakari Orava. - Ezt követően csak szépen lassan kezdheti el a rehabilitációs programot, de a lábát legalább két-három hónapig nem szabad kitennie komolyabb terhelésnek."

Az orvos ehhez hozzátette: Beckham nagyjából négy hónap múlva kezdhet el futni, azt követően pedig legalább két hónap, mire játszhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×