eur:
394.44
usd:
365.1
bux:
65537.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Beckham csak hat hónap múlva játszhat újra - kommentátorként mehet a vébére

Biztossá vált, hogy David Beckham, az angolok 115-szörös válogatott futballistája kihagyja a nyári dél-afrikai világbajnokságot, miután Achilles-ín szakadását követően leghamarabb csak hat hónap múlva léphet pályára.

"Jól sikerült az egyórás műtét, az elkövetkezendő két-három hétben azonban nagyon óvatosnak kell lennie" - mondta a 34 éves sztárt operáló finn specialista, Sakari Orava. "Ezt követően csak szépen lassan kezdheti el a rehabilitációs programot, de a lábát legalább két-három hónapig nem szabad kitennie komolyabb terhelésnek."

A kölcsönjátékosként jelenleg az AC Milant erősítő labdarúgó vasárnap este a Chievo ellen 1-0-ra megnyerte hazai bajnokin dőlt ki a sorból, egy teljesen ártalmatlan szituációt követően bicegve hagyta el a pályát.

Az orvos hozzátette: Beckham nagyjából négy hónap múlva kezdhet el futni, ezt követően pedig legalább két hónap, mire játszhat.

"Köszönöm mindenkinek a támogatást, remélem, gyorsan felgyógyulok" - áll a középpályás közleményében.

A finn kisvárosban - amelyet a nemzetközi sportsajtó ez alkalomból a "világ közepének" nevez - több száz rajongó fogadta a sérült sztárt, aki csak mankóval tudott közlekedni.

A brit sajtó nagyon sajnálja Beckhamet, ugyanakkor hangsúlyozza, hogy a Spice Boy-nak is nevezett játékos kiesése nem rázza meg annyira az angol nemzeti csapatot, miután valószínűleg csak epizódszerep jutott volna neki a világbajnokságon. A dél-afrikai világbajnokság szervezőbizottságát viszont érzékenyen érintette Beckham sérülése, mivel az egyik legnagyobb marketingértéket képviselő futballistáról van szó.

"Természetesen növelné az esemény értékét, ha Beckham is ott lenne" - mondta Rich Mkhondo, a szervezőbizottság szóvivője.

Beckham értékét jól mutatja, hogy reklámbevételeivel együtt első teljes szezonjában 16,5 millió dollárt keresett a Los Angeles Galaxy játékosaként.

Éppen ezért van, aki már most az üzleti lehetőséget keresi a sztárjátékos sérülésében: Scott Guglielmino, az amerikai ESPN sportcsatorna alelnöke bejelentette, hogy kommentátorként számítana Beckhamre a vb-n.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Megjelent az Építési és Közlekedési Minisztérium építési beruházás tárgyú közbeszerzési eljárásainak előkészítése során alkalmazandó eljárásrendről szóló rendelet, melynek értelmében az állami építési és kivitelezési beruházások mostantól nem kerülhetnek többe, mint az igazolt nyersanyag és alkatrész beszerzési ára legfeljebb 10%-os profittal növelve, és ez a folyamatban lévő ügyekre is érvényes lesz - tudta meg a Portfolio.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×