eur:
393.27
usd:
366.82
bux:
66705.95
2024. április 25. csütörtök Márk

Messi mesterhármasára Higuaín méltóképp válaszolt - videók

A Barcelona Lionel Messi kiváló játékával és triplájával magabiztosan győzte le a vendég Valenciát a spanyol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának rangadóján. Nem akart lemaradni honfitársa mögött Gonzalo Higuaín, aki szintén három találattal segítette győzelemhez a Real Madridot Valladolidban.

Folytatódik a versenyfutás a spanyol bajnokság két topcsapata között, a 26. fordulóban nem hibázott a Barcelona és a Real Madrid sem.

A katalán együttes a harmadik helyen álló Valenciát fogadta, az eltiltott Pep Guardiola csak a lelátóról nézhette csapatát. Az első félidőben is a címvédő gránátvörös-kékek domináltak, de a gólgyártás csak a szünet után indult meg: Lionel Messi egy csodálatos cselsorozat után talált be.


Az argentin aranylabdás végig tarthatatlannak bizonyult az ekkor már 10 emberrel játszó Valencia védőinek, és az utolsó 10 percben még kétszer volt eredményes: előbb egy újabb szóló után vette be a kaput, majd Henry remek kiugratása után mattolta a kapust.

Tartotta a lépést riválisával a vasárnap késő esti meccsen a Real Madrid, amely 4 góllal próbálta kiengesztelni híveit a BL-kiesés után.

A királyi gárdában Cristiano Ronaldo és Gonzalo Higuaín volt elemében: a portugál sztár szabadrúgásgóllal nyitott, az argentin támadó pedig három gólt szerzett. A Real végül 4-1-re nyert a kieső helyen álló Valladolid otthonában, és nyolcadik meccsét nyerte meg sorozatban.



Az élen a madridiak állnak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Elérte az MNB, hogy módosuljanak a gyorskölcsönök feltételei

Az MNB két gyorskölcsönző intézmény több, aggályosnak ítélt általános szerződési feltételeit módosíttatta az érintett piaci szereplőkkel együttműködve, ezt megelőzően pedig biztosítási termékek ÁSZF-jeit tette egyértelműbbé a fogyasztók számára. A hatékony „puha” felügyelési eszközök és az intézmények fogyasztóbarát hozzáállása miatt nem volt szükség közérdekű keresetek indítására a tisztességtelen feltételek módosítása érdekében - közölte a felügyelet.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×