eur:
394.03
usd:
365.68
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Schumacher mindent borít a Formula-1 idei szezonjában

Nem valószínű, hogy a fiatal riválisok nagyon meg tudnák verni a visszatérő Michael Schumachert - fogalmazott az InfoRádiónak Dávid Sándor Formula-1-es szakíró a hétszeres világbajnok esélyeiről. Schumacher visszatérése alapvetően meghatározza majd ezt az évet, bármilyen eredményt érjen is el majd a német - vélekedett Dávid Sándor.

Schumacher visszatérése alapvetően meghatározza ezt az évet, függetlenül attól, hogy milyen eredménnyel versenyez a Formula-1-ben - mutatott rá Dávid Sándor szakíró az InfoRádióban.

A sztár első autótesztelésére 20 ezer ember volt kíváncsi, ez pedig sokat előrevetít abból, mire lehet számítani a versenyeken. A szakíró szerint a 7-szeres világbajnok visszatérése akkora szenzáció, hogy a lelkesedés végigsöpör majd a világon.

Az azonban nem várható, hogy újra érvényesül a régi trend, amikor Schumacher volt az egyeduralkodó a versenypályákon. Ezt még ő sem gondolja - állítja Dávid Sándor.

Leégni mégsem fog a sztár, hiszen ehhez a többieknek előbb el kellene érniük azt az eredményt, amelyen ő már túl van. "Az más kérdés, hogy amikor az embert verik a pályán, az dühítő, de nem hiszem, hogy olyan nagyon meg tudnák verni" - jelentette ki.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×