eur:
393.72
usd:
364.77
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Pontot vesztett az MTK, nem botlott a listavezető, nézők nélkül nyert a Fradi

Az éllovas pozícióját megőrző Videoton hazai pályán magabiztosan nyert a találkozót kilenc emberrel befejező Kecskemét ellen a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójának szombati játéknapján. A Pápa hazai pályán döntetlent játszott az MTK-val, a Kaposvár pedig 1-0-ra győzte le a Honvéd csapatát. A Ferencváros zárt kapuk mögött játszott a Szombathellyel.

A rendkívül mély talajú pályán nem csak az ellenféllel, hanem a sárral is meg kellett küzdeniük a játékosoknak. A találkozó elejétől a listavezető irányított, de gólt csak a 40. percben tudott szerezni Polonkai révén.

Fordulás után a megfogyatkozó Kecskemétnek már esélye sem volt, Csordás Sitkut buktatta gólhelyzetben, amiért piros lapot kapott, a szabadrúgásból pedig a Videoton növelte előnyét. A mérkőzés záróakkordjaként Alempijevic rossz ütemű becsúszásáért mehetett idő előtt zuhanyozni. A fehérváriak megérdemelten tartották otthon a három pontot, maradtak a bajnokság élén.

A vendég Pápa gólnélküli döntetlent ért el az MTK ellen. Nagy lendülettel, agresszívan kezdte a mérkőzést a hazai csapat, amely az első negyedórában sorra dolgozta ki a gólhelyzeteket, a befejezésbe azonban rendre hiba csúszott. A Pápa szinte el sem jutott az MTK kapujáig, a vendégek csupán egy szabadrúgást követően veszélyeztettek.

A második játékrészben csökkent a színvonal, s bár a budapestiek előtt több lehetőség is adódott, nem sikerült betalálniuk Szűcs Lajos kapujába. Az elhibázott helyzetek miatt az MTK bosszankodhat, a Pápa pedig örülhet a szerencsés pontszerzésnek.

A Ferencváros hazai környezetben, zárt kapuk mögött 2-1-re győzött szombaton a Szombathelyi Haladás ellen.

A Kaposvár 1-0-ra nyert a vendég Honvéd ellen.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×