eur:
394.05
usd:
370.03
bux:
65561.09
2024. április 19. péntek Emma

Mocsai: Nagy Lászlónak három hete van dönteni

Nagy Lászlónak a következő három hét alatt el kellene döntenie, hogy a magyar vagy a spanyol kézilabda-válogatottban szerepel a jövőben - mondta az InfoRádiónak Mocsai Lajos. A magyar együttes most kinevezett szakmai igazgatója közölte: szakmai programot kell kidolgozni a szlovénok elleni világbajnoki selejtezőkig.

Elsőként egy szakmai programot kell kidolgozni a férfi kézilabda-válogatottnál, ami időrendben megvalósítható - mondta az InfoRádiónak Mocsai Lajos, akit szerdán neveztek ki szakmai igazgatónak. A Veszprémet is irányító edző kiemelte: ha ez elkészül, akkor lehet a játékosállományról dönteni, vagyis felkérni azokat, akikre számítanak az áprilisi felkészülési tornán és a júniusi, szlovénok elleni selejtezőn.

A tréner hangsúlyozta: felkérése konszenzus alapján történt, és számára tisztesség kérdése volt, hogy elvállalja a feladatot ebben a nehéz helyzetben.

Mocsai Lajos közölte: szeretné elkerülni, hogy a határidők tolódjanak, és nem tudnak megállapodni egyes játékosokkal a szereplésről.

Nagy Lászlónak a következő három hét alatt el kellene döntenie, hogy a magyar vagy a spanyol kézilabda-válogatottban szerepel a jövőben - emelte ki a szakmai igazgató.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×