Olaszországba szerződik Rudolf Gergely

Infostart
2010. január 30. 12:02
Rudolf Gergely az olasz élvonalbeli Genoa együttesével írt alá előszerződést a Nemzeti Sport információi szerint. A válogatott csatár klubja, a Debrecen hétfőig nem nyilatkozik az ügyben.

Bár napokig úgy tűnt, a holland Ajax együtteséhez igazol Rudolf Gergely, a sportnapilap úgy tudja, a támadó Olaszország felé vette az irányt, és megegyezett a Genoával.

A lap szerint miközben menedzsere, Filipovics Vladan azon fáradozott, hogy tető alá hozza a négy és fél évre szóló amszterdami megállapodást, Rudolf Gergely péntek délelőtt Olaszországba utazott, és a legnagyobb titokban szignálta azt az előszerződést, amelynek értelmében nyártól négy esztendeig a Genoa alkalmazásában áll majd.

A DVSC labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján közleményt adott ki, melyben nem erősítette meg, de nem is cáfolta az értesüléseket. "Rudolf Gergely sorsa véglegesen hétfőn tisztázódik. Ezen a napon eldől, hogy a DVSC-TEVA számít-e a csatárra, elutazik-e a csapattal a törökországi edzőtáborba, vagy már nem lép többet pályára a Loki színeiben. Olyan információval nem kívánunk szolgálni, amely nem megalapozott, ezért kérjük szurkolóink türelmét! Hétfőn pont kerül az ügy végére" - fogalmaz a hivatalos közlemény.