Inforádió

Meghallgatom Élő adás

2012-re lesz kész a Fradi új stadionja, három játékos aláírt

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az előzetes tervek szerint 2012-re készül el a Ferencváros labdarúgóklub új stadionja, a felújítást az idén nyáron szeretnék elkezdeni - derült ki az egyesület keddi sajtótájékoztatóján.

Gerstl Alexander, az FTC nemzetközi kapcsolatokért és a stadionrekonstrukcióért felelős igazgatója elmondta: jelenleg előzetes építési engedéllyel rendelkeznek, amely még nem jogerős, azonban a cél az, hogy a tavasszal minden akadály elháruljon a beruházás elől, és azt a nyáron el lehessen kezdeni.

Az még nem dőlt el, hogy az építkezés alatt hol játszik az együttes, az igazgató szerint három helyszín jöhet szóba, az egyik a Puskás stadion. Az új aréna 22-23 ezer főt tud majd befogadni, és részben fedett lesz.

A sajtótájékoztatón mutatták be hivatalosan az egyesület három új futballistáját, a válogatott Csizmadia Csabát, aki 2014. június 30-ig írt alá, valamint a két angol igazolást, Sam Stockleyt és Anthony Lee Eldinget, akik egyaránt másfél évre szóló megállapodást kötöttek a Ferencvárossal.

A további lehetséges igazolásokról Berki Krisztián vezérigazgató elmondta: Filkor Attilát is szeretnénk megszerezni, klubja, az olasz Inter azonban másfél hetes türelmi időt kért, az olaszok, ugyanis kivárják, hogy kapnak-e szakmailag jobb ajánlatot a magyar játékosért.

Az FTC tárgyal Hrepka Ádám kölcsönvételéről, míg Oláh Lórántot megvennék a Debrecentől. Képben van még az Angliában, a negyedosztályú Lincolnnál légióskodó Kovács János is.

Jó benyomást tett a szakmai stábra a csapattal készülő máltai André Schembri, így a vezetők felveszik a kapcsolatot az ügynökével - tette hozzá Berki Krisztián.