eur:
392.52
usd:
365.92
bux:
66783.97
2024. április 25. csütörtök Márk

2012-re lesz kész a Fradi új stadionja, három játékos aláírt

Az előzetes tervek szerint 2012-re készül el a Ferencváros labdarúgóklub új stadionja, a felújítást az idén nyáron szeretnék elkezdeni - derült ki az egyesület keddi sajtótájékoztatóján.

Gerstl Alexander, az FTC nemzetközi kapcsolatokért és a stadionrekonstrukcióért felelős igazgatója elmondta: jelenleg előzetes építési engedéllyel rendelkeznek, amely még nem jogerős, azonban a cél az, hogy a tavasszal minden akadály elháruljon a beruházás elől, és azt a nyáron el lehessen kezdeni.

Az még nem dőlt el, hogy az építkezés alatt hol játszik az együttes, az igazgató szerint három helyszín jöhet szóba, az egyik a Puskás stadion. Az új aréna 22-23 ezer főt tud majd befogadni, és részben fedett lesz.

A sajtótájékoztatón mutatták be hivatalosan az egyesület három új futballistáját, a válogatott Csizmadia Csabát, aki 2014. június 30-ig írt alá, valamint a két angol igazolást, Sam Stockleyt és Anthony Lee Eldinget, akik egyaránt másfél évre szóló megállapodást kötöttek a Ferencvárossal.

A további lehetséges igazolásokról Berki Krisztián vezérigazgató elmondta: Filkor Attilát is szeretnénk megszerezni, klubja, az olasz Inter azonban másfél hetes türelmi időt kért, az olaszok, ugyanis kivárják, hogy kapnak-e szakmailag jobb ajánlatot a magyar játékosért.

Az FTC tárgyal Hrepka Ádám kölcsönvételéről, míg Oláh Lórántot megvennék a Debrecentől. Képben van még az Angliában, a negyedosztályú Lincolnnál légióskodó Kovács János is.

Jó benyomást tett a szakmai stábra a csapattal készülő máltai André Schembri, így a vezetők felveszik a kapcsolatot az ügynökével - tette hozzá Berki Krisztián.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×