eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Angol szakmai igazgató az FTC-nél

Ron Reid lett a Ferencváros labdarúgó-csapatának szakmai igazgatója, míg a vezetőedzői teendőket továbbra is Craig Short látja el. Ezt Berki Krisztián vezérigazgató és a tulajdonos, Kevin McCabe jelentette be a klub sajtótájékoztatóján.

Ron Reid irányítja a jövőben szakmai igazgatóként az FTC labdarúgó-csapatának a munkáját. Az eddig megbízott vezetőedző Craig Short és Csató Sándor pályaedző továbbra is marad a stábba.

Reid eddig a Sheffield United akadémia-igazgatója volt, Anglia egyik legelismertebb utánpótlás-edzője a jövőben a ferencvárosi utánpótlásért is felel majd.

Dave McCarthy is csatlakozik a klubkhoz, a korábbi sheffieldi menedzser szintén a szakmai területen dolgozik majd.

A szakvezetés célja az, hogy január második felére már összeálljon a tavaszi keret - hangzott el a hétfői sajtótájékoztatón. Berki Krisztián, az FTC zRt. vezérigazgatója elmondta, 3-4 új játékos érkezése a cél, illetve az, hogy amikor Máltára utazik a csapat az edzőtáborba, addigra végleges legyen a keret.

Elhangzott az is, hogy a frissen kinevezett szakmai igazgató, Ron Reid felel majd az átigazolásokért, illetve a futballszakmai struktúra felépítéséért is.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×