eur:
393.08
usd:
367.18
bux:
0
2024. április 24. szerda György

"Attól függ a teljesítményünk, hogy a nagy csapatok mennyit engednek nekünk"

Nem elsősorban pontot, inkább jó élményeket szerezni utaznak Lyonba a Debrecen labdarúgói a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójára. A hajdúsági együttes klubmenedzsere az InfoRádiónak arról beszélt: a sok sérült - leginkább Rudolf Gergely kiesése - miatt várhatóan védekezésre kényszerül a magyar bajnok.

Ezen a mérkőzésen sem lehetnek nagy reményeink, de szeretnénk jó élményeket szerezni - mondta az InfoRádiónak a Lyon elleni BL-visszavágóra készülő Debrecen klubmenedzsere.

Herczeg András hozzátette: ahhoz, hogy a Loki pontot szerezzen Franciaországban, a magyar bajnokcsapat játékosainak tudásuk legjavát kellene nyújtaniuk, az ellenfélnek pedig visszafogottan kellene futballoznia.

A szerdai meccsre a csapat három kulcsembere, Rudolf Gergely, Leandro és a kapus, Vukasin Polekszics sérülés miatt nem utazhatott el. A térdproblémákkal küszködő Rudolf hiánya biztosan a támadójáték rovására megy majd - ismerte el a tréner.

A Debrecen már biztosan kiesik a BL-ből, Herczeg András szerint azonban a csapata nemcsak az utolsó, immár tét nélküli mérkőzésen játszhat felszabadultan: az európai elitklubok ellen eddig sem az eredmény számított. "A játékosok minden alkalommal hatalmas akarattal és elánnal léptek pályára, és ez most is így lesz" - jegyezte meg.

A tréner hozzáfűzte: látni kell, hogy a selejtezőkben és a csoportkörben lejátszott mérkőzések között óriási a különbség. "Játszhatunk mi felszabadultan, a teljesítményünk mégis attól függ, hogy a nagy csapatok mennyit engednek nekünk" - mondta.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×