eur:
394
usd:
368.9
bux:
65717.55
2024. április 23. kedd Béla

Hamarosan megoldódhat Talmácsi helyzete

Talmácsi Gábor egy brit konstruktőr, az FTR motorjával versenyezhet az újonnan életre hívott négyütemű, hatszáz köbcentis géposztályban, a Moto2-ben, amely a negyedliteres kategóriát váltja fel a gyorsaságimotoros-világbajnokságon - értesült a Nemzeti Sport. A lap szerint a tárgyalások már célegyenesbe érkeztek.

A Fabrication Techniques Racing (FTR) nevű brit konstruktőr már évek óta dolgozik beszállítóként különböző gyári a vb-sorozatban, és nagy rá az esély, hogy Talmácsi Gábor és csapata is a kuncsaftjuk lesz.

A Nemzeti Sport értesülései szerint az Aprilia kiszállása után a britekkel tárgyalnak, Luca Boscoscuro csapatfőnök szerdán Valenciában találkozik az illetékesekkel, hogy a lehető legjobb feltételeket harcolja ki a versenyzőinek.

"Az e hétre tervezett valenciai teszt most már biztosan kimarad, de nem baj, majd pótoljuk. Addig is krosszozok, erősítek, tartom a formámat. Az új vázzal kapcsolatban egyelőre nem tudok túl sokat mondani, hacsak azt nem, hogy folynak a tárgyalások, és igyekszünk olyat választani, amelyik a legjobban hasonlít az Apriliához, mert a mérnökeink eddig azzal dolgoztak, az áll hozzájuk a legközelebb" - mondta Talmácsi.

"Bár lényeges a motormárka, a mérnökök talán most még fontosabbak - éppen ez a Moto2-es kategória varázsa, hiszen nagyon nagy szerepe lesz annak, hogy év közben mennyit tud fejleszteni, fejlődni az adott csapat. Izgalmas kategóriának ígérkezik" - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×