Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Dzsudzsák a Realban?

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Dzsudzsák Balázs megérett arra, hogy januárban klubot váltson, de nem jelentene csalódást, ha tavasszal is az Eindhovenben szerepelne - mondta az InfoRádiónak a magyar válogatott futballista menedzsere. Vörösbaranyi József azután beszélt erről, hogy a spanyol Marca sportnapilap címlapján számolt be a Real Madrid érdeklődéséről a labdarúgó iránt.

A tekintélyes Marca című spanyol sportnapilap információi szerint a Real Madrid érdeklődik Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar labdarúgója iránt.

A holland klub magyar játékosának menedzsere az InfoRádiónak nyilatkozva elmondta: egyelőre még nem keresték meg őket a Real Madrid illetékesei. Várják a fejleményeket, és hangsúlyozta: Dzsudzsák Balázs jelenleg az Eindhoven játékosaként készül a mérkőzésekre.

Vörösbaranyi József hozzátette: meglepődtek azon, hogy a világ egyik legnagyobb futballklubja érdeklődik a magyar játékos iránt.

Remek szezonja van Balázsnak: elismerik, szépen fejlődik, és a szurkolók is szeretik. Van még fejlődési lehetősége az Eindhovennél, de ha a téli átigazolási szezonban egy ilyen kaliberű csapat hívná, és a PSV is elgondolkodna azon, hogy eladná, akkor megérett arra az idő arra, hogy klubot váltson - mondta a menedzser, aki azonban hangsúlyozta: nem lennének elkeseredve,ha Dzsudzsák még egy fél évet a PSV-ben játszana.

Hanganyag: Farkas Dávid