Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Egervári: Az U20-asok viszik a fáklyát a 21-esek között is

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A 21 éven aluliakból álló magyar labdarúgó-válogatott pénteken délután az olasz korosztályos együttest fogadja Európa-bajnoki selejtezőn. Egervári Sándor szövetségi edző azt mondta, az egyiptomi junior vb-n szerepelt alakulat néhány érettebb játékossal kiegészülve ütőképesebb lehet.

Mindent megteszünk a győzelem érdekében, remélem, képesek leszünk a képességeink legjavát megmutatni, és bízom benne, hogy ez jó eredménnyel fog párosulni - mondta az olaszok elleni U21-es Európa-bajnoki selejtező előtt az InfoRádiónak Egervári Sándor.

A szövetségi edző kiemelte: a keretben az egyiptomi világbajnokságon szerepelt U20-asok vannak többségben, ők viszik a prímet, de az egy évvel idősebbekkel is jól kijönnek, és a rutinos, érettebb játékosok bekapcsolódásával ütőképesebb lehet a csapat.

Az olasz keretben több sztár is található, Mario Balotelli és Davide Santon az Interben, míg Federico Macheda a Manchester Unitedben szerepel. Egervári Sándor az ellenfélről azt mondta, felkészült, jó erőkből álló csapat az olasz válogatott, az egyéni képességek meghatározóbbak a csapatjátékkal szemben, így talán ezen a téren lehet keresnivalója a magyaroknak.

A magyar-olasz korosztályos Eb-selejtezőt pénteken délután négy órától játsszák Győrött.

Hanganyag: Farkas Dávid