Menesztette Bobby Davisont a Ferencváros

InfoRádió / MTI
2009. október 30. 14:22
A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége közös megegyezéssel szerződést bontott Bobby Davison vezetőedzővel.

Ezt Berki Krisztián, az FTC labdarúgó Zrt. elnök-vezérigazgatója jelentette be a klub pénteki sajtótájékoztatóján. A brit tréner visszatér Angliába, ahol majd a Sheffield United alkalmazásában dolgozik, helyét Craig Short veszi át, segítője pedig Csató Sándor lesz. Megbízatásuk a hátralevő őszi fordulókra szól.

A Ferencváros péntek délutáni sajtótájékoztatóján a klub vezetői elmondták: a téli szünetben három meghatározó futballistát szeretne szerződtetni a klub, és egy pro licences edző is érkezik. Terry Robinson megjegyezte: nem könnyű külföldről edzőt szerződtetni, mert a szakemberek tartanak a szurkolóktól, illetve attól a közegtől, ami a Ferencvárosnál fogadja őket.

Az FTC nem hozta az elvárható eredményeket; elsősorban ez, és nem a drukkerek tiltakozása lehetett a legfontosabb indoka Bobby Davison menesztésének - mondta Dénes Tamás futballszakíró. Hozzátette: Craig Short és Csató Sándor jól ismeri a klubot és a játékosokat, ezért a jelenlegi helyzetben az ő megbízásuk a lehető legjobb döntés.

A Fradi szempontjából nincs igazán nagy tétje ennek a szezonnak, ezért végre nyugodtan építkezhetnének - jegyezte meg az InfoRádió munkatársa.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Dénes Tamás
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást