A Liverpool szemet vetett Komanra

Infostart
2009. október 28. 10:27
A Liverpool érdeklődik Koman Vladimir után - értesült a Daily Mirror. A brit lap úgy tudja, hogy az angol klub 4 millió font körüli összeget lenne hajlandó fizetni a magyar U20-as válogatott irányítójáért.

A Sampdoria labdarúgója, aki jelenleg kölcsönben a Bariban szerepel, a két hete véget ért U20-as világbajnokságon tűnt fel a Liverpool képviselőinek - írja a Daily Mirror. A cikk szerint az angol sztárklub nagyjából 4 millió fontért, vagyis közel 1,2 milliárd forintért vásárolhatja meg az ukrán születésű támadó középpályást.

Koman Vladimir 2007. április 7-én mutatkozott be az olasz bajnokságban a Sampdoria Torino elleni hazai mérkőzésén. A következő szezont a tartalékcsapatban töltötte, amellyel megnyerte a bajnokságot és a kupát. Mielőtt csapata kölcsönadta volna a Barinak, az egyiptomi U20-as vébé ezüstcipőse az Avellinónál szerepelt, ugyancsak kölcsönszerződéssel.

A Liverpool három magyar játékost is leigazolt az U20-as válogatottból, közülük azonban csupán a vébé bronzmeccsén három tizenegyest hárító Gulácsi Péter tagja az első csapatnak, harmadik-negyedik számú kapusnak számít. Németh Krisztián az AEK Athénnál, Simon András pedig a spanyol másodosztályú Cordobánál játszik kölcsönben.