Mi lesz Talmácsi Gáborral?

Infostart
2009. október 23. 11:10
Az idény hátralévő futamain rajthoz áll Talmácsi Gábor, és folynak a tárgyalások arról, hogy a következő idényben is a Honda Scot Racing istállóban folytassa szereplését - mondta az InfoRádiónak a versenyző menedzsere, miután a sajtóban elterjedt a hír, hogy az istálló a San Marinó-i Alex De Angelist szerepelteti a következő idényben.

Folynak a tárgyalások a Honda Scot csapattal, amely szeretné megtartani Gábort és leszerződtetni Alex De Angelist, ebben a pillanatban azonban egyiküknek sincs szerződése az istállóval a jövő évre - mondta az InfoRádiónak a magyar motoros menedzsere, miután szerdán a sajtóban elterjedt a hír, hogy a team következő szezonban csak a San Marinó-i szolgálataira számít.

Stefano Favaro hozzátette: Talmácsi Gábor a hátralévő két futamon még mindenképpen rajthoz áll, az pedig, hogy a 2010-es idényben hol versenyez majd, többnyire rajta kívül álló dolgokon múlik. Ilyen az a kérdés is, hogy a japán gyár hány motort szállít majd a Honda Scot csapatnak. A menedzser ugyanakkor arról beszélt, hogy más indokok is állnak a háttérben, azt azonban nem árulta el, mire gondol.

Mindenesetre hangsúlyozta: szó sincs arról, hogy a MotoGP-ben mutatott, a korábbiaknál gyengébb teljesítménye miatt nincs még más ajánlata Gábornak. "Aki ért a sportághoz, tudja, hogy úgy kategóriát váltani, ahogy a magyar motoros tette, egyáltalán nem könnyű" - fűzte hozzá.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást