A Fáy utcában készül a Loki a BL-mérkőzésre

InfoRádió / MTI
2009. október 16. 14:54
A világbajnoki selejtezők után a hétvégén folytatódik a labdarúgó NB I. A 11 fordulóban a Fiorentina elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre készülő Debrecen ma a Vasas, a listavezető Fehérvár vasárnap az MTK otthonában lép pályára.

 A 11. fordulót a Bajnokok Ligája csoportkörében kedden a Fiorentina ellen pályára lépő, bajnoki címvédő Debrecen nyitja, amely a Vasas otthonába látogat. Ugyancsak ma estére hozták előre a Pápa zalaegerszegi vendégjátékát, amelyet így közvetít a Duna Televízió.

Szombaton az előző fordulóban az ősi rivális Ferencvárost legyőző Újpest a Kaposvár vendégeként szerepel, míg a szezont jól kezdő, ám azóta gyengén szereplő Nyíregyháza a Diósgyőrt fogadja.

A Ferencváros-Győr mérkőzést a vendégcsapat kérésére elhalasztották. Az elnapolást a győriek indítványozták, mert három játékosuk (Dudás Ádám, Kiss Máté és Zámbó Bence) az egyiptomi U20-as világbajnokságon szerepel, több légiósuk pedig (Arsene Copa, Tarmo Kink és Linas Pilibaitis) válogatottbeli kötelezettségük miatt nem tudott a csapattal edzeni.

A listavezető Videoton vasárnap az MTK otthonában lép pályára.

Hanganyag: Szabó Gergõ


KAPCSOLÓDÓ HANG:
NB I
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást