Kikapott a Real Madrid és a Juventus is

Infostart
2009. október 4. 22:56
Az őszi idényben először veszített bajnoki mérkőzést a Juventus és a Real Madrid is. A torinóiakat a Palermo, az eddig a szezonban minden hivatalos mérkőzését megnyerő Madridot a nagy formában lévő Sevilla győzte le.

Olaszországban a Juve az első félidőben kapott két góllal maradt alul a Palermo ellen. A bajnoki tabellán az Inter vezet.

Spanyolországban a Cristiano Ronaldót ezúttal nélkülöző Madrid 2-1-re kapott ki a Sevillától. Az első félidőben Benzema ugyan kihagyott egy helyzetet, de a hazaiak nagy fölényben játszottak. Csak Iker Casillason múlt, hogy nem került a Sevilla egygólosnál nagyobb előnybe. Abba azért került: Jesus Navas kihasználta Marcelo álmodozását és a kapuba fejelt.

A második félidőben Pepe fejjel kiegyenlített, felcsillant a remény a Madrid számára az egy pont megszerzésére. Ám a Sevilla egymás után alakította ki a helyzeteket, s ezek közül az egyikből a középső védők helyezkedési hibáját kihasználó Renato befejelte a győztes gólt.

A Sevilla így pontszámban utolérte a Madridot, de csak harmadik. Az első a története legjobb idénykezdését produkáló, az Almería elleni 1-0-s győzelem után is százszázalékos Barcelona.