Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Lukács a Loki-játékosoknak: \"Rólatok szólnak a hírek, veletek van tele a sajtó\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Ha a debreceni labdarúgók emelt fővel jöhetnek le a pályáról, akkor megteszik a magukét a Lyon elleni Bajnokok Ligája-meccsen - mondta az InfoRádiónak a debreceni együttes indulóját előadó Lukács László, aki zenekari elfoglaltságai miatt csak televízión nézi a csapat Lyon elleni meccsét. A Tankcsapda együttes frontembere kiemelte, hogy nagy élmény volt a saját városának csapatát látni a Liverpool ellen az Anfield Roadon.
Mióta van kapcsolata az együttesnek a DVSC-vel?

A 90-es évek első felében már kölcsönösen tiszteltük egymást, a lokisták között is volt pár srác, aki szerette a Tankcsapdát, de nem volt személyes ismeretség. 1995-ben az akkori lemezünk promóciója során volt egy találkozó egy együttes tagjai és a csapat játékosai között, akkor ismerkedtünk meg személyesen Sándor Tomival, Dombi Tibivel, és azóta tart a barátság. Ez a kapcsolat eredményezte, hogy mi szereztük a DVSC hivatalos indulóját is.

A helyszínen tekintette meg két hete a Liverpool-Loki meccset. Milyen volt a hangulat az Anfield Roadon?


Nagy élmény volt a Liverpool ellen, egy ilyen rangos eseményen látni a mieinket. A Loki már azzal túlteljesítette az elvárásokat, hogy a BL főtáblájára került, így már minden meccs hab a tortán, sőt, a habra reszelt csokireszelék.Milyen a hangulat a városban?

Reggel írtam Dombi Tibinek sms-ben, hogy "rólatok szólnak a hírek, veletek van tele a sajtó". Debrecen a normális módon éli az életét, nem lett fellobogózva a város, de nagyobb a foci iránti rajongás.

Mit vár a Lyon elleni mérkőzéstől?


Sajnos az alapcsapatból többen sérültek, nem tudunk a legerősebb felállásban kiállni. Ha a srácok úgy játszanak, ahogy Liverpoolban, ha emelt fővel jöhetnek le a pályáról, akkor megteszik a magukét, függetlenül az eredménytől.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ