eur:
394.4
usd:
370.36
bux:
0
2024. április 23. kedd Béla

Súlyos vereséggel kezdett az U20-as válogatott - videó

A magyar válogatott első mérkőzésén 3-0-ra kikapott Honduras csapatától a 20 éven aluliak labdarúgó-világbajnokságán Egyiptomban.

Nagyon idegesen kezdte a mérkőzést Egervári Sándor együttese. A játékba rengeteg hiba csúszott, a passzok rendre rosszak voltak, így leginkább csak erőlködött a csapat, helyzetig alig jutott el.

A magyarokkal szemben a hondurasi fiatalok nagyon lendületesen futballoztak, s több komoly lehetőséget kidolgoztak, a 35. percben pedig egy szép átlövésből a vezetést is megszerezték.

A szünetben kettős cserével próbálkozott a szövetségi edző, ám ez sem hozta meg a várt fordulatot, mert a magyar válogatott továbbra is rosszul játszott, a hondurasiak pedig magabiztosan védekeztek, sőt, a félidő közepén Mario Martinez ismét gyönyörű gólt szerzett.


A hajrában már a játékosok sem hitték el, hogy van esélyük gólokat szerezni, s néhány perccel a vége előtt kapott újabb gól a mértékét tekintve is súlyossá tette a vereséget.

"Rosszul futballoztunk, csak az elő tizenöt perc játéka alapján volt esélyünk a győzelem megszerzésére. Még előttünk áll két meccs céljaink elérésére érdekében, és azon leszünk, hogy álmainkat sikerüljön is megvalósítani" - mondta a meccs után Egervári Sándor szövetségi edző.

A csoport másik meccsén: Egyesült Arab Emírségek - Dél-afrikai Köztársaság 2-2 (0-0)

A magyar együttes szerdán Dél-Afrikával, szombaton pedig az Egyesült Arab Emírségek válogatottjával találkozik.

{{keretes_cim}}

F csoport, 1. forduló:
Honduras-Magyarország 3-0 (1-0)
Alexandria, Alexandria Stadium, V.: Maillet (Seychelles-szigeteki)
gól: M. Martinez (35., 70.), Peralta (84.)
sárga lap: Padilla (57.), Peralta (78.), illetve Simon Á. (35.), Debreceni (55.), Korcsmár (69.), Takács (82.), Gosztonyi (90.)

Magyarország: Gulácsi Péter - Simon Ádám (Takács P., 74.), Szekeres Adrián, Debreceni András, Présinger Ádám - Dudás Ádám (Varga Roland, a szünetben), Korcsmár Zsolt, Koman Vladimir, Gosztonyi András - Simon András (Futács Márkó, a szünetben), Németh Krisztián

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×