eur:
393.83
usd:
365.42
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Nem tervezi a visszatérést Kozmann György

Nem fontolgatja a visszatérést az egy éve visszavonult Kozmann György. A kétszeres olimpiai bronzérmes kenus a sporttól azért nem szakadt el, októberben sokszoros világ- és Európa-bajnok társaival váltóban részt vesz a 20. Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratoni futóversenyen.

Bár az aktív sporttól elfordultam, de igyekszem mással kitölteni a hétköznapjaimat - közölte az InfoRádióval Kozmann György. A tavaly visszavonult kétszeres olimpiai bronzérmes kenus októberben a Bécs-Pozsony-Budapest szupermaratonon indul, és mint mondta, így éli ki azokat a vágyait, amiket annak idején a kenuval tett.

"Két hete teljesítettem a félmaratont, ami tetszett, de elfáradtam. Szerettem régebben is futni, csak lassan futottam, ez volt a hátránya" - emelte ki Kozmann György. Hozzátette: a maratonon sem kell gyorsan futni, csak sokat.

A bajnokok csapatában a kenus Hüttner Csabával, a maratoni kenus világbajnok Csabai Edvinnel, valamint a szintén világbajnok kajakos Beé Istvánnal indul a kétszeres olimpiai bronzérmes sportoló. A versenyen megpróbálják jól érezni magukat, de a tempóra is odafigyelnek - mondta Kozmann György, aki idén még a New York-i maratont is teljesíteni kívánja.

Az egy éve visszavonult kenus hangsúlyozta: nem fontolgatja a visszatérést.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×