eur:
394.16
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Fernando Torres duplájával nyert a Liverpool

A Debrecent szerdán Bajnokok Ligája-mérkőzésen 1-0-ra legyőző Liverpool egy góllal nyert a West Ham United otthonában az angol labdarúgó Premier League hatodik fordulójának szombati játéknapján.

A Vörösök kétszer is előnybe kerültek, a Kalapácsosok azonban mindkétszer egyenlíteni tudtak. A győztes találatot aztán a duplázó Fernando Torres szerezte a 75. percben.

Az előző két bajnokiját elvesztő Arsenal magabiztosan nyert a vendég Wigan ellen az angol labdarúgó Premier League hatodik fordulójának szombati játéknapján.

Kikapott viszont a Halmosi Péter nélkül felálló Hull City, amely hazai pályán maradt alul a Birmingham Cityvel szemben.

Premier League, 6. forduló:
West Ham United-Liverpool 2-3 (2-2)
Arsenal-Wigan Athletic 4-0 (1-0)
Aston Villa-Portsmouth 2-0 (2-0)
Bolton Wanderers-Stoke City 1-1 (0-0)
Hull City-Birmingham City 0-1 (0-0)
Burnley-Sunderland 3-1 (1-1)

vasárnap:
Manchester United-Manchester City 14:30 ó
Wolverhampton Wanderers-Fulham 15 ó
Everton-Blackburn Rovers 16
Chelsea-Tottenham Hotspur 17

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×