A Chelsea és a Manchester City maradt százszázalékos

InfoRádió / MTI
2009. szeptember 12. 21:49
A Chelsea a 95. percben szerzett Malouda-góllal verte meg a Stoke-ot, a Man City két hét alatt a második manchesteri vereséget mérte az Arsenalra. A Manchester United bajnokhoz méltó játékkal győzött a White Hart Lane-en

A címvédő Manchester United kétgólos győzelmet aratott az eddig százszázalékos Tottenham Hotspur otthonában az angol labdarúgó Premier League 5. fordulójának szombati játéknapján. Ugyan a londoniak már az első percben vezetést szereztek, az MU még az első félidő vége előtt fordított, majd a folytatásban - dacára Paul Scholes kiállításának - még növelte is előnyét.

Az újonc Burnley felett aratott magabiztos hazai sikerrel hangolt a Debrecen elleni, szerdai Bajnokok Ligája-rajtra a Liverpool. A házigazdák négy góljából hármat az izraeli Josszi Benajun szerzett.

A Manchester City 4-2-re nyert hazai pályán az Arsenal ellen, a Chelsea pedig egy utolsó percben elért találattal őrizte meg százszázalékos mérlegét a Stoke City otthonában. A londoniakhoz hasonlóan a Manchester City sem vesztett eddig pontot.

A magyarok nélküli csatában a házigazda Sunderland fölényes sikert aratott a Hull City felett - sem Fülöp Márton, sem Halmosi Péter nem lépett pályára.

Premier League, 5. forduló
Liverpool-Burnley 4-0
Blackburn-Wolverhampton 3-1
Manchester City-Arsenal 4-2
Portsmouth-Bolton 2-3
Stoke City-Chelsea 1-2
Sunderland-Hull City 4-1
Wigan-West Ham United 1-0
Tottenham-Manchester United 1-3

A Birmingham-Aston Villa és a Fulham-Everton mérkőzést vasárnap rendezik.