eur:
393.1
usd:
367.2
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Szávay nem elégedett, de dicséri edzőjét

Sokkal jobb eredményekre számított az elmúlt versenyeken Szávay Ágnes, a Vasas SC világranglista-33. teniszezője, azonban így is úgy érzi, új edzőjének köszönhetően szakmailag jó úton halad.

Mindezt a 20 esztendős sportoló mondta el, budapesti sajtótájékoztatóján.

"Az idei tornák egy részén nem volt lehetőségem megfelelő edzésmunkát végezni a mérkőzések között - fogalmazott Szávay. - Sokszor előfordult, hogy felmentem a pályára, majd a meccset követően pihentem, mert nagyon rövid időn belül ismét játszanom kellett."

Az amerikai nyílt bajnokságon már az első körben kiesett teniszező hozzátette: a torontói torna és a US Open volt mérvadó a teljesítménye szempontjából; utóbbin úgy érzi, túlságosan is izgult ahhoz, hogy jó eredményt érjen el.

"Az új edzőm által kialakított program segítségével a következő versenyeken sokkal jobban fog menni a játék, de ha esetleg mégsem így alakul, jövőre már biztosan jobb teljesítményre leszek képes - mondta. - Sokat edzem Bécsben, általában a hétköznapjaim ezzel telnek, aztán a hétvégéken az erőnléti tréningeket már itthon végzem. Azonban elképzelhető, hogy a megfelelő munka érdekében Bécsbe kell költöznöm."

A sajtótájékoztató keretein belül Szávay szponzora, a Toyota Magyarország egy autóval ajándékozta meg a sportolót, aki az esemény zárásaként a Vasas SC korosztályos teniszezőit mozgatta meg a pályán.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×