Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Babos: Elkeserítő érzés ilyen gólt kapni

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Az egyenlítő gól után érezni lehetett a magyar csapaton, hogy méltó ellenfele a svéd együttesnek, ezért is különösen bosszantó egy balszerencsés góllal kikapni a hajrában - mondta a magyar labdarúgó-válogatott kapusa. Babos Gábor hangsúlyozta: ezután a vereség után fontos lesz a mentális felkészülés a portugálok elleni selejtezőre.

Bosszantó és balszerencsés góllal kaptunk ki, ez óriási érvágás a csapat és a szurkolók számára is - mondta az InfoRádiónak Babos Gábor, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa a svédektől elszenvedett vereség után. A Nijmegen légiósa a 94. perc eseményeire így emlékezett vissza: előbb értem a labdához, mint Ibrahimovic, de ő tovább futott, rápattant a labda, majd a kapuban kötött ki.

Lehangoló, csak velünk tud megtörténni ilyen - emelte ki Babos Gábor, aki szerint elkeserítő ilyen gólt kapni. A kapus hozzátette: a másik meccs eredményének tudatában a labdát meg kellett volna tartani a hajrában is.

A szombati eredmények után szorosabb lett a csoport állása, de a sorsunk a mi kezünkben van - hangsúlyozta a hálóőr.

Babos Gábor azt mondta: rendbe kell tenni a csapatot mentálisan és fizikálisan is a következő két napban, és akkor lehet, hogy szerdán mellénk fog állni a szerencse, és ami most nem sikerült, az összejön.

Hanganyag: Szabó S. Gergõ