eur:
393.13
usd:
367.32
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Ibrahimovic betalált első bajnokiján - nézze meg!

A címvédő Barcelona 3-0-ra nyert a Gijón ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójában.

A Bajnokok Ligája győztes katalán sztárcsapatban megszerezte első gólját a nyáron igazolt svéd Zlatan Ibrahimovic, mellette Bojan Krkic és Keita volt eredményes.


Közben a Barcelona leszerződtette az ukrán Dmitro Csigrinszkijt a Sahtar Donyeck együttesétől. A 22 éves védőért 25 millió eurót fizettek.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Mire számíthatunk ma a tőzsdéken?

Mire számíthatunk ma a tőzsdéken?

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában is jó hangulatban indulhat a nap a piacokon. Ami a gazdasági eseményeket illeti, reggel a KSH friss kereseti adatokat közöl, külföldön pedig a német IFO üzleti hangulatindexre, illetve az Amerikából érkező tartós cikkek megrendelésállományának közlésére lesz érdemes figyelni.  Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×