Világsztárok társaságába kerültek Gera Zoltánék

Infostart
2009. augusztus 14. 18:57
Rangos társaságba kerültek az Angliában légióskodó magyar labdarúgók: a SkySports idénybeharangozójában Gera Zoltán, Fülöp Márton és Németh Krisztián véleményére is kíváncsiak voltak.

A szombaton kezdődő Premier League-idény előtt a népszerű SkySports csatorna 14 labdarúgó véleményét kérte ki az esélyekről. A világsztárok - Anderson, Albert Riera és Emmanuel Eboué - mellett három magyar futballista is felkerült a listára.

A Fulhamben szereplő Gera Zoltán szerint a Manchester United lesz a bajnok, míg a Sunderland kapusa, Fülöp Márton a Chelsea-t várja az első helyre. A Liverpoolban légióskodó Németh Krisztián magabiztosan saját együttesét nevezte a bajnoki arany első számú esélyesének.

Gera úgy vélte, Carlos Tévez Manchester Cityhez igazolása volt a nyár legjobb üzlete, és ebben Németh Krisztián is egyetértett.

A fiatal magyar csatár szerint csapattársa, Fernando Torres lesz a gólkirály, míg Fülöp Márton úgy gondolja, ismét a Chelsea francia ásza, Nicolas Anelka végez a mesterlövészek versenyének élén.

A két egykori MTK-s egyaránt úgy véli, a Sunderland a meglepetésre képes fekete ló, míg Gera abban bízik, ezt a szerepet a Fulham tölti be.

Mindhárom magyar játékos a BL-címvédő Barcelonának szorít, és abban is egyetértenek, hogy a Newcastle visszajut az élvonalba.