Massa holnap elrepül - a szülők már hazamentek

Infostart
2009. augusztus 2. 16:49
Titônio Massa, a Ferrari brazil pilótájának édesapja a feleségével boldogan mosolygott az Állami Egészségügyi Központ bejárata előtt. Megnyugodva térhettek haza ma Brazíliába, túlvannak életük legnehezebb hetén. A fiúk, Felipe sokkal jobban van, mint amit bárki is remélni mert a június 25-i baleset utáni órákban

A Massa szülők ma Frankfurt érintésével repültek el São Paulo felé. Az édesapa a kórház előtt nyilatkozott az újságíróknak, így a Globo című riói napilapnak: "Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített abban, hogy a fiam állapota javuljon a baleset után. Külön is szeretném a hálámat kifejezni a Honvéd Kórház orvosainak, s Dino Altmannak" - mondta.

Korábban azért is köszönetet mondott a kórház vezetőinek, hogy kaphattak egy kis szobát a létesítményben, a fiúkhoz közel.

Felipe Massa a tervek szerint holnap, hétfőn utazik haza. Az ÁEK-ból helikopterrel viszik ki a repülőtérre, majd onnan a felesége, Raffaela társaságában utazik Brazíliába. Az első célállomás az ország észak-keleti részén lévő Recife lesz, majd kedden reggel folytatják majd az útjukat São Paulóba.

Ott újra kórházba fekszik majd, további kivizsgálásokra kerül sor. Ha azok a remélt eredményt hozzák, hamarosan hazaköltözhet. Dino Altmann, a pilóta orvosa nem kívánt találgatásokba bocsátkozni atárgyban, hogy mikor versenyezhet újra Felipe Massa.