eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Schumacher a 2007-es Ferrarival gyakorol

Pénteken megkezdi a felkészülést Michael Schumacher, akit a Magyar Nagydíj múlt szombati időmérőjén megsérült Felipe Massa helyettesítésére kért fel a Forma-1-es Ferrari.

A 2006-ban visszavonult, 40 éves német sztár a honlapján azt írta, hogy az istálló 2007-es autójával szeretne néhány kört megtenni a mugellói pályán.

"Az idei vagy a tavalyi géppel nem gyakorolhatok, de szeretnék a lehető legtöbbet vezetni és ez egy jó lehetőség" - véli a hétszeres világbajnok Schumacher, aki nem tesztelhet, mert a költségcsökkentő intézkedések jegyében a Nemzetközi Automobil Szövetség idéntől betiltotta a szezon közbeni kísérletezést.

A német sztár szerdán jelentette be, hogy a Ferrari kérésének eleget téve, felépüléséig helyettesíti az idei szezonból hátralévő futamokon Massát. Nagy érdeklődéssel várt visszatérésére augusztus 23-án, Valenciában kerülhet sor.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×