eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Elkapta a H1N1-vírust a válogatott futballista?

Vadócz Krisztiánt, az Osasuna magyar labdarúgóját az új típusú influenza gyanújával vizsgálták meg egy jerezi kórházban, a csapat edzőtáborának helyszínén - közölte a Marca napilap internetes oldalára hivatkozva a Nemzeti Sport Online. A spanyol klub jelenleg a futballista orvosi eredményeire vár, és nem zárható ki, hogy a H1N1-vírust kapta el.

Vadócz Krisztián csütörtökön lett rosszul, magas lázra panaszkodott az Osasuna jerezi edzőtáborában, és a csapat orvosai péntekre sem tudták 38 fok alá csökkenteni a magyar válogatott futballista testhőmérsékletét.

A válogatott játékost egy jerezi kórházba vitték az együttes orvosának társaságában. A helyi doktorok több vizsgálatot is elvégeztek a futballistán, és nem vetették el annak lehetőségét, hogy a középpályás az új típusú influenzát kapta el.

Az Osasuna vezetői péntekre várták a vizsgálatok eredményeit, de a tesztek értékelése több időt vesz igénybe, így egyelőre nem lehet tudni, hogy Vadócz tényleg a H1N1 vírust kapta-e el. A középpályást már kiengedték a kórházból, és jelenleg szállodai szobájában tartózkodik.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×